Strikkefjes! Fluefiskerfruas mange uttrykk under strikking.

Høres jo ut som et skjellsord … «Ditt dumme strikkefjes!» Og hvis jeg skal være helt ærlig med meg selv, så kan man helt sikkert lage til noen skjellsord basert på ansiktsuttrykkene mine når jeg strikker. Jeg har tatt meg i å rett og slett bli sliten i fjeset på grunn av alle uttrykkene jeg bruker! Enten er jeg vanvittig konsentrert, eller så er jeg irritert, frustrert, fornøyd, letta, forvirra – eller noe annet. Jeg er tross alt en strikkefersking (som også høres ut som et skjellsord), så her vil jeg tro det er grunnlag for mye mer følelser med dertilhørende ansiktsuttrykk enn hos en erfaren strikker.

Vel, her er i alle fall et uanstendig stort utvalg av ansiktsuttrykk som kan dukke opp mens jeg holder på med pinner og garn … Jeg tar IKKE ansvar for eventuelle skader på sarte sjeler! Og med mindre du synes jeg er helt fantastisk vakker så trenger du ikke kommentere utseendet mitt – jeg er født med det fjeset der og jeg akter å dø med det også. Uten tilskudd av ting jeg VET kan fikse på sånt som sinnarynker etc. (Jeg foretrekker et helt naturlig gummitryne/strikkefjes!)

God helg!

Sannsynligvis dagens snåleste galleri på en norsk blogg:

Legg inn en kommentar