Nå skal jeg bli toppblogger!

Hahaha! Det er jo lov å drømme, da. Om et liv som toppblogger, der jeg svømmer i produktprøver fra ivrige butikker som så inderlig gjerne vil at jeg skal skrive om akkurat DERES produkt … Og at reklameinntektene flommet fritt inn på bankkontoen … Så fantastisk!

For saken er faktisk den at jeg elsker å skrive. Og flere ganger den siste tiden har jeg fått høre at jeg skriver veldig bra – og da er to av tre viktige faktorer på plass. Bare den siste faktoren mangler: hva pokker skal jeg skrive om, som gjør at folk gidder å lese meg jevnlig? Hva i all verden har JEG å by på som kan gjøre at jeg faktisk kan klare å tjene litt penger på skrivetrangen min?

Jeg er en førtis

Det er bare å innrømme det, jeg nærmer meg femti. Altså er jeg i siste halvdel av førtis-årene, så om jeg skal skrive artig om livet som forvirret førtis, så begynner jeg å få det småtravelt. Jeg akter i alle fall ikke å begynne å juge på alderen, og ha en førtis-blogg etter at jeg har rundet femti!

Men hva skal jeg skrive om som fenger andre førtiser, da? For jeg må jo hovedsakelig skrive for dem, og ikke for ungdommen. De har allerede sine blogghelter, og jeg klarer ikke se for meg at jeg har NOE å by på som fenger dem … Det er jo bare å se seg selv i speilet, og konstatere at temaene «sminke» og «dagens outfit» i alle fall utgår med så høye kneløft som en sen-førtis klarer å få til. Det jeg har å by på på det området er ikke interessant for noen, uansett alder!

Daglige sysler er jo så populært tema

Vet at mat- og bakeblogger gjør det stort, men selv om jeg er sånn passe god på begge deler så har jeg ikke interesse nok til å begynne å blogge fast om det.

Unger? OK, med 1-3 tenåringer i huset så skal det definitivt sies at DET er et emne jeg kunne skrevet ganske mye om. Men så er jeg av den oppfatning da, at man bør ikke drive og skrive om disse stakkars ungene sine. Jeg ser flere kjente bloggere som ivrig legger ut bilder av ungene sine omtrent daglig, og i tillegg forteller ting fra livene deres som jeg frykter at de ikke vil sette pris på når de blir litt eldre. Jeg føler det blir å utlevere dem, og det har jeg ikke lyst til å utsette ungene her i huset for.

Det samme gjelder egentlig fluefisker’n.

Bajas. Bilde
Bajas.

Katteblogg, da? Næh, der har vi allerede Jesperpus, og jeg tviler på at det er rom for enda en katteblogg her i landet. Og ikke holder Bajas og Hjørdis på med SÅ mye rart heller, at det kunne blitt en egen blogg ut av det.

Har observert at noen skriver ofte om hva de handler av dagligvarer, og legger ut bilde av «dagens handletur». Der ville jeg jo absolutt klart å finne på noe å skrive om, men sånn heeeelt ærlig … Hvem bryr seg vel om hva andre handler av matvarer??? Nei, det må bli noe annet.

Så hva har jeg å formidle, da?

Jeg skal ærlig innrømme at jeg innimellom har fundert på en rettskrivingsblogg. 😛 Men, problemet med det er at jeg stiller meg fryktelig laglig til for hugg om jeg gjør det. Jeg har nok ganske grei rettskriving og grammatikk, men den bør være perfekt om man skal gå rundt med rød penn og kritisere andre. Det er den ikke.

Og temaet med særskriving (eller orddeling, som mange kaller det) er også allerede dekket på en veldig morsom måte på Facebook, så det emnet er litt brukt opp!

Så da blir det muligens en ren kjefteblogg. Jeg er en sånn irriterende type som har lyst til å korrigere folk til enhver tid: Bruk blinklys i rundkjøringer! Bruk refleks! Vær snill mot kassadama på Kiwi! Dusj litt oftere! Hold munnen lukket når du tygger! Ikke snakk sånn til dama di!

Skikkelig dust.

Men skal jeg ha en sånn blogg så må jeg nesten være fullstendig anonym … Jeg er nemlig EGENTLIG ganske snill, men med en sånn blogg vil jeg jo bare se slem og motbydelig ut. Men skriver jeg anonymt blir det vanskelig å by på seg sjæl! Og man må visst by på seg sjæl om man skal tjene penger på å skrive, har jeg skjønt.

Hva vil DU lese om?

I den svære bloggjungelen der ute, er det noe du savner? Er det noe du kunne tenke deg å lese fra livet til en resirkulert fjortis som har blitt en litt loslitt førtis? Eller er kjeftebloggen min en grei nok idé?

Hjælp! Hvis du kommer med idéen som gjør meg til toppblogger, så skal du få … vel, i alle fall en klem! 😀 Og blir jeg en RIK toppblogger i tillegg, så skal jeg jaggu gi deg en liten premie også.

Legg gjerne igjen en kommentar under her!

Legg inn en kommentar