Mini-mini-strikk

Nå har jeg nettopp gjort ferdig to bittesmå luer til to bittesmå mennesker. Jeg trodde først det ville gå lynkjapt å strikke bittesmå plagg, men der tok jeg feil! For jeg skal jo være så fancy at jeg måtte begge luene på samtidig, må vite! Magic Loop er en kjekk teknikk. Og selv om fordelen da er at luene (eller hva man nå måtte finne på å strikke) blir akkurat like store, så var det sykt mye pinner og vaiere og tråder en periode … Ikke vanskelig, men jeg skal innrømme at jeg kløna fælt! 😛

Men da har jeg i alle fall bevist for meg selv at jeg behersker Magic Loop – og ikke bare med ett plagg på heller, men to! Yay! Det vil si at ved neste genserstrikk så blir det mindre sjanse for at ermene blir forskjellige. 😀

(Skal også prøve meg på sokker. Hadde vært moro å få to stk som var like store!)

Her ser du hvordan du strikker med Magic Loop. Det er ikke så veldig vanskelig egentlig, så ikke gi opp om du ikke får til ved første forsøk! (Men jeg vet at noen sverger til settpinner uansett.)

 

 

Legg inn en kommentar