Tomatplantene mine – hvordan gikk det egentlig med dem?

Lesere med svært god hukommelse husker kanskje tidligere innlegg fra meg om tomatplantene mine. For lesere som enten ikke husker eller som ikke har sett innleggene før: første innlegg, andre innlegg.

I det første innlegget er jeg glad og fornøyd med å ha sådd både tomater og andre artigheter. I det andre er jeg litt bekymret for at jeg rett og slett fikk for mange tomatplanter, og at jeg dermed måtte dele litt med meg for å ikke drukne i tomater!

Knis!

La meg bare si det med en klisjé: man lærer så lenge man lever. (Håper jeg.)

Vel, om det blir så mange som ti spiselige tomater i år, så skal jeg være fornøyd tror jeg. 😀

(Drukne i tomater, liksom … Haha!)

Jeg kommer sikkert til å prøve igjen til neste år, men nå har jeg lært i alle fall to ting; jeg skal IKKE la tomatene stå inne hele sommeren, og jeg skal beskjære dem. De som sto ute i år ble naturlig beskåret av nabolagets rådyr, og for å si det sånn da – de rådyra veit hva de driver med.

De som sto inne ble ikke beskåret av undertegnede, som åpenbart IKKE veit hva hun driver med. Men hun prøver å lære.

Følg med i 2018 for nye tomateventyr! 😀

Legg inn en kommentar