Enda en blogg, bla-bla-bla …

Er det ikke nok bloggere i verden, tenker du kanskje? Tja, så lenge folk vil lese blogger, så er det vel plass til enda en. Jeg har mye på hjertet, men om akkurat min blogg vil fenge et stort publikum gjenstår bare å se … 🙂

Og om du tror at det blir mye prat om fluefiske, så må jeg nok skuffe (?) deg. (Da får du heller ta deg en tur f.eks. hit.) Jeg er riktig nok glad i å fiske selv, men jeg har aldri satt mine ben i en fluestang! Og selv om fluebinding ser ut til å kunne være noe jeg kunne hatt moro av å drive med, så har jeg enda ikke prøvd meg på det. Så denne bloggen vil nok bli mest fylt med alt mulig annet – ispedd en og annen røverhistorie fra fisketurer som Fluefisker’n og jeg tar framover.

Apropos fisketurer, Fluefisker’n fabler om at han skal få båten på vannet allerede neste uke …! Han er såpass ivrig at han funderer på å betale noen for å ta årets båtpuss, og det må han jo gjerne gjøre. 😛 Personlig er jeg overhode ikke klar for noen båtturer før temperaturen nærmer seg minst 15 plussgrader, men han må jo gjerne dra ut uten meg fram til det. Jeg er innmari glad i sjølivet, men da bør det være noe som ligner på sommertemperatur, altså!

Hva annet vil dukke opp i min blogg?

Nu vel, nok om akkurat det. Hvis jeg skal komme med en forsiktig spådom om annet innhold du kan komme til å finne her, så vil det bli en salig blanding av f.eks.

  • mine tips til hva som kan være godt å spise eller drikke,
  • nettsider som jeg tror andre kanskje ikke vet om,
  • en og annen oppskrift (eventuelt bare bilde av hvor voldsomt jeg roter når jeg baker eller lager mat),
  • hverdagsfrustrasjoner,
  • andre frustrasjoner

– og så skal jeg prøve å gjøre det bittelitt morsomt for dere å lese. Humor er en Fin Ting, synes jeg.

Legg inn en kommentar