Bloggen måtte vike da jeg fikk permanent omgangssyke

Jeg var jo så ivrig for litt siden, påsto at NÅ skulle jeg jaggu bli toppblogger og greier – og så slutta jeg å blogge. 😛 Må jo nesten bare gratulere meg selv med det; er ikke ofte jeg sier imot meg selv såpass voldsomt! Men jeg fikk det litt for travelt til å bedrive blogging, siden jeg pådro meg det som kun kan kalles permanent omgangssyke …

Permanent omgangssyke?

Ja. Det kalles visst for omgangssyke når man hele tiden tenker «bare én omgang til …» – og da er det ikke rytmisk gymnastikk på soverommet det snakkes om heller. Det er strikking, folkens. Jeg har rett og slett fått strikkedilla!

Eller, om jeg skal være helt korrekt, så er det ikke bare strikking, men hekling også. Det er rett og slett noe hypnotisk ved det å ha et garnnøste og én eller to pinner, og så bare ved hjelp av det klare å trylle fram et plagg. Eller et pledd. Eller noe helt annet.

Skal jeg være 100% ærlig så er det vel ikke bare garn og pinner som skal til, da. I tillegg har jeg utstrakt bruk av mer eller mindre høylydt banning, ymse videoer på YouTube og mine med-strikkere/-heklere på Facebook. I tillegg får jeg testet serviceinnstillinga til den stakkars eieren av Nøstetrøst, som er min lokale garnpusher. Kanskje farlig å kringkaste det, men hun svarer altså på meldinger omtrent døgnet rundt … Takk!

Hva har jeg så laget hittil?

Jeg har brukt garn og pinner en del tidligere i livet også, men det har vært svært sporadisk. Og med vekslende hell og resultat. 😛 Men da jeg altså pådro meg omgangssyken igen denne gang så starta det med bryllupsgave til min bror og hans vakre viv – et pledd i hekla oldemorruter. Jeg tror jeg overrasket både meg selv og en del familie/venner ved å faktisk fullføre et såpass stort prosjekt!

Så har det blitt noen pulsvanter, både til meg selv og gave. Skjerf. Refleksvotter. Heklasokker (som ble i to svært forskjellige størrelser. Klut med Aran-fletter. Litt sånt snacks.

Og så klina jeg til med Marius-genser.

Jentungen bestilte, og mamma’n strikka – dessverre testa jeg ikke skikkelig først med en vettug prøvelapp, så nå har jeg fått meg Marius-genser sjæl … Og må selvsagt strikke ny til frøkna. Og så har bonusdattera bestilt det samme. Og nå har jeg et par-tre prosjekter på gang som jeg kanskje nevner senere.

Ser ut til at jeg ikke bør finne noen kur for denne omgangssyken med det aller første! 😀

… men jeg har lyst til å blogge samtidig, så hvem vet – kanskje jeg faktisk kliner til med noen flere strikkeinnlegg? Hvis du vil motta e-post når jeg publiserer nye blogginnlegg, så kan du registrere deg nederst på siden her. 🙂

Legg inn en kommentar